.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?
23-02-2022

Op de koffie bij: Van Wijnen Heerenveen

Het kantoor van de toekomst

Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen door Gloria. De Animo OptiBean Touch 3 voorziet ons van een heerlijke cappuccino. Gloria geeft ons deze middag een rondleiding door het indrukwekkende kantoor waar duurzaamheid en flexibiliteit centraal staan.

Een plek voor lunch, werk en ontmoetingen

Op de begane grond bevindt zicht het restaurant en (werk)café. De plek waar medewerkers terecht kunnen voor een gezonde lunch, maar waar ook ruimte is om te werken.

Vergaderen in het groen

Op de 2ᵉ verdieping nemen we plaats in de kas, een zuurstofrijke omgeving waar je letterlijk in het groen vergadert. Ook op deze verdieping installeerden we een Animo OptiBean Touch 3.

Waarom de Animo OptiBean Touch 3?

Albert: “De Animo OptiBean touch 3 is een gebruiksvriendelijke koffiemachine met onderscheidend design. De machine past qua uitstraling en binnenwerk perfect in deze groene omgeving. Het duurzame binnenwerk bestaat grotendeels uit roestvrij staal en met het energielabel A is de OptiBean Touch 3 zuinig met energie.” De machine serveert een groot aantal koffievariaties, zodat medewerkers van diverse warme dranken kunnen genieten.

Duurzaam tot in detail

We zijn onder de indruk van het ‘groene kantoor’. Overal waar je kijkt zijn de nieuwste materialen op het gebied van circulariteit toegepast. Het kantoor van de toekomst! Bedankt voor de mooie samenwerking Van Wijnen Heerenveen.

Nieuws